Dreamers Den GOTS Katoen Satijn Antraciet

  • €57,81
  • Model: Dreamers Den GOTS Katoen Satijn Antraciet
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Stoer uiterlijk Gewassen katoen satijn heeft een vintage uiterlijk. Dus het ziet erui als je favoriete blouse die al tich keer is gewassen. Dit zorgt voor een stoerdere look, maar behoudt nog wel de zijdeglans glans waar katoen satijn zo bekend om is. Een speciale ezymen wassen maakt hem superzacht. Natuurlijk is hij 100% biologisch. De rand heeft een stoere jeans stitching. Je hoeft dus lekker n..

Beschikbare opties:

Dreamers Den GOTS Katoen Satijn Antraciet

Stoer uiterlijk

Gewassen katoen satijn heeft een vintage uiterlijk. Dus het ziet erui als je favoriete blouse die al tich keer is gewassen. Dit zorgt voor een stoerdere look, maar behoudt nog wel de zijdeglans glans waar katoen satijn zo bekend om is. Een speciale ezymen wassen maakt hem superzacht. Natuurlijk is hij 100% biologisch. De rand heeft een stoere jeans stitching. Je hoeft dus lekker niet te strijken.

100% BIOLOGISCH KATOEN

100% biologisch katoen wilt zeggen dat het katoen nooit in aanraking geweest met pesticiden en andere giftige chemicaliën. Hierdoor is het schoon, veilig en huidvriendelijk. Het voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS).


Specificaties
Lengte incl. instopstrook 260cm
Maat 140x200/220cm, 200x200/220cm, 240x200/220cm, 260x200/220cm
Type Instopstrook dubbel doorlopend
Kleuren Wit, Antraciet
Materiaal Katoen Satijn